Manicure

Handen vallen op!
Als je er goed en verzorgd uit wilt zien, horen verzorgde handen en nagels daar zeker bij.  Handen verraden trouwens nog eerder je leeftijd dan je gelaat aangezien de huid dun is en er geen onderhuids vetlaagje is om de huid te ondersteunen.  Een goede handverzorging is dus geen overbodige luxe.
Manicure    25 
We verzorgen na een badje grondig de nagelriemen en verwijderen overtollige velletjes. Vervolgens vijlen en polieren we je nagels.  We eindigen de behandeling met het aanbrengen van nagelriemolie, een verstevigende nagellak en een voedende handcrème van AHAVA.

Bijkomend lakken met nagellak van Pronails (base-, 2x kleur- en toplaag):
+ vingernagels   € 8
+ teennagels (incl voorbereiding) in het zelfde kleur   € 9 (*)
                                             
Spa-manicure: boost voor nagels én huid    35
Naast bovenstande manicure doen we een volledige verzorging de huid van je handen.  Eerst nemen we de dode huidschilfers weg dmv een scrub.  Daarna voeden we de huid met een serum en voedend masker van AHAVA.  Tot slot brengen we een aan jouw huid aangepaste handcrème aan dmv een een fijne handmassage.  Zo maak je van je handen het perfecte visitekaartje!   
  
Bijkomend lakken met nagellak van Pronails (base-, 2x kleur- en toplaag):
+ vingernagels   € 8
+ teennagels (incl voorbereiding) in het zelfde kleur   € 9 (*)

Spa-manicure in combinatie met gellak (So Polish, zie hieronder)  € 45 - 48

Gellak: Sopolish van Pronails
Gellak is een semi-permanente nagellak die tot 2 (à 3) weken mooi blijft.  Deze gellak wordt aangebracht zoals gewone nagellak waardoor, in tegenstelling tot gelnagels, de natuurlijke nagel niet beschadigd wordt.

Er wordt bij Zensationail gebruik gemaakt van het Sopolish Peel off systeem van Pronails.   Dit in tegenstelling tot bij de meeste andere gellak. Je kan, zodra gewenst, de gellak eenvoudigweg thuis afpellen en hoeft er voor het verwijderen geen gebruik gemaakt worden van chemische producten of vijlen.   

Voor extra bescherming van je nagels kunnen we gebruik maken van Sopolish + Vital nailskin. Hier wordt er een extra beschermend laagje (skin) aangebracht alvorens we de gellak aanbrengen.

Handen (incl. mini-manicure)   
  • Sopolish Peel off   € 32
  • Sopolish Vital nailskin   € 35
Voeten (zonder pedicure)   € 25 (*)
Handen én voeten  € 55 (*)

Vijlen en lakken van de nagels + handcrème (zonder manicure)   € 15

(*)  Om hygiënische redenen wordt er verwacht dat de klant de voeten grondig reinigt voor de afspraak.  Uitzonderlijk kan Zensationail een supplement aanrekenen of de geboekte behandeling annuleren.