Wenkbrauwen en wimpers

Door het dragen van mondmaskers is onze blik meer dan ooit belangrijk om ons gezicht te laten spreken en persoonlijkheid te tonen.  Wenkbrauwen en wimpers zijn hierbij essentieel.

Valse wimpers vind ik persoonlijk hiervoor een brug te ver maar een wimperlifting (=lashlift) en het verven van je wimpers kunnen hierbij al een heel eind helpen.  Hierbij worden je natuurlijke wimpers maximaal in de verf gezet.  In principe komt het neer op een permanant (zoals op je haar) van je wimpers.  Dit zorgt ervoor dat je wimpers 6 tot 8 weken een mooie krul blijven behouden.  Het verven maakt het helemaal af en zo sta je 's morgens op met een open blik zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen.
Enkele extra redenen om dit te doen:
  • Sport je regelmatig?  Geen uitloop van je mascara meer door de inspanning, het is bestand tegen zweet, water (douchen), tranen, slapen...
  • Werk je ook regelmatig van thuis en is make-up iets waar je dan (liever) niet aan denkt?  
  • Je hebt steeds een natuurlijke open blik zonder dat het opvalt dat je hiervoor iets extra's hebt gedaan.
  • Je spaart de kost van mascara uit.

Daarnaast zijn ook je wenkbrauwen belangrijk: ze helpen bij een open blik en geven contour en karakter aan je gezicht.  We geven ze door middel van epliatie (met pincet en/of filmhars)  een mooie, natuurlijke vorm.  Filmhars is een fijne hars die zacht is voor de fijnere huid van ons gelaat.
Het verven van wenkbrauwen is heel makkelijk en maakt meteen je look compleet.  Zeker klanten met lichte wenkbrauwen zijn blij verrast met het resultaat.  We passen de kleur aan aan jouw teint en wensen waarbij we streven naar een naturel eindresultaat.

Mogelijkheden en prijzen:
  • wimperlifting incl verven wimpers, 50'        € 53     € 45 promo vanaf 26 april
  • wenkbrauwen  15'                                       € 10
  • verven wenkbrauwen 10'                            €  9
Bij het nemen van het volledige pakket (wimpers, wenkbrauwen en verven wenkbrauwen krijg je 5€ korting (67 ipv 72)